Sidor

onsdag 14 mars 2012

VAB= ´Vård Av Barn

Ja, hemma denna veckan med LovaLietn, inte för att hon smittar men för att hon måste ta medicin 3 gånger om dagen nu första veckan och får inte missa den på dagen, och eftersom dagis inte kan garantera att dom kommer ihår eftersom dom har endel andra barn med så får hon vara hemma.

Roligt?
Njae, både och det är mysigt och vara hemma med barnen men man tjänar ju inte x:ra bra på att VAB:a
Men positivt är ju ändå att hon inte är "sjuksjuk" och smittar eller så, utan har den elaka hostan som gör att hon kiknar när hon hostar och är tungandad.

Och igår efter läkarbesöket, så skulle vi ju hämta medicinen som INTE FANNS NÅGONSTANS!!!!
verkliegn den fanns inte på något apotek, inte i kalmar, nybro eller torsås....

Så tillslut rigde jag tillbaka till läkaren och han sa att det va apotekets skyldighet att ringa läkaren och kolla om man kunde ta samma medicin fast annan tillverkare,, mn nu va det jag som gjorde det och kände bara att NU VILL JAG HEM. men det löste sig och vi kunde åka tillbaka till apoteket vid sjukhuset och hämta ut medicinen, när vi väl och äntligen skulle gå ut, är det ju massa stenar/grus kvar och Lilly kom glatt ut från affärn med lite fart och kanske något skutt, och pladask så låg hon där, med händerna uppskrapade blodran från ena handen och hon grät och grät min sötnos, ner med Lova (som bythe record) inte ville gå alls utan bäras, fick gå och hålla om Lilly mot bilen medans jag fick gra med Lova försiktigt i jackarmen. Vadå kaos??

Som tur va så hade vi köpt plåster när vi var på apoteket tidigare så det hade vi i bilen på med ett sånt sen hemåt och väl hemma blev det att tvätta rent såret och sätta nytt plåster.
Laga mat äta, mysa med trötta barn, lägga trötta barn, äskling kom hem och det blev mys framför tv:n

Kraam banan

Inga kommentarer:

Besök de senaste 30 dagarna