Sidor

fredag 15 juni 2012

7 år

Ungefär sålänge har vi haft dig.

Tiden med dig är härlig att se tillbaka på vi har upplevt mkt tillsammans; roligt, sorligt, jobbigt, tråkigt, soligt, regnig, blött, sommar, vinter, vår höst, jagat löven, lekt i snön. Du har dragit pulka, hjälpt mig tillbaka när jag gick inbillar väggen, funnits där, gjort egna val vi kanske inte varit överens om ;-), skyddat oss i din familj, älskat gurka, leverpastej och vägen till Bidalite son leder till Micaela, just det namnet Micaela, som du bara.älskar att höra och älskar att träffa. Givetvis vet jag att du älskar oss med! Ord du reagerar starkt på är ju just ; Micaela, Daniel, gurka, grisöra och bil. Du va här när Lilly kom och Lova, du va när när Vilma kom men åxå när hon fick flytta. Min Klara. Vår Klara<3

Vi älskar dig så otroligt mkt och vi vill dig bara väl! Vi vill att du ska må så bra du bara kan!!


Det här inte alltid varit lätt men heller aldrig för svårt att lära dig saker, men en sak vill vi att du ska veta och alltid komma ihåg.... VI ÄLSKAR DIG...!!!


När man blir hundägare tar man på sig ett ansvar att alltid försöka göra det som är bäst för hunden. Men det betyder inte att det alltid är lätt att göra det som är bäst för hunden.


/Fanny


Published with Blogger-droid v2.0.5

Inga kommentarer:

Besök de senaste 30 dagarna